Kærmindevej | Forlystelsespark
Grundejerforeningen Kærmindevej

Forlystelsespark

Høje Taastrup Kommune har besluttet at udlægge arealet umiddelbart nord for os (på den anden side af Roskildevej) til en mulig "Forlystelsespark". Dette omfatter allerede nu en Aerodrom placeret længst muligt væk fra os - men man kan alligevel høre den til tider. Desuden er der diverse tivoli-agtige forlystelser på tegnebrættet, samt et muligt camping/ferielejlighed-område og senest en White Water park med en kunstig flod til rafting, kajaksejlads mv. samt alle mulige andre vandrelaterede aktiviteter.

Dette kan man mene om hvad man vil - men der er allerede mange der er bekymrede for hvilken indflydelse udviklingen af denne park vil have på Kærmindevej. Bliver det en festlig nabo, eller bliver det voldsomme støjgener. Får vi problemer med gæster der parkerer hos os, fordi det er billigere/lettere eller eneste mulighed? Man kan finde på mange argumenter for og imod at være nabo til en forlystelsespark, og det er nok de fleste der vil betakke sig for at have den liggende i baghaven.

Indtil videre forsøger man at rejse penge til den endelige arkitektkonkurrence, og der er givetvis mange investorer der skal findes før projektet kan blive en realitet, men det er før beslutningerne om godkendelse af projekterne tages at vi som naboer skal reagere - hvis vi vil have indflydelse.

På denne side vil vi samle information om projektet - hvis I har noget at bidrage med, så kontakt os endelig.


2010-06-01 - Forlystelsespark
Artikel fra Lokal Avisen Taastrup - Indeholder skitseplan over området
2010-07-07 - Tivoli
Artikel fra Vestegnen der beskriver kommunens planer for området
2011-06-07 - Water Park
Invitation til møde med Erhvervsrådet om den nye White Water Park
2011-06 - Referat fra tlf samtaler med Kommunen
Referat af telefonsamtaler Michael Fehrn har haft med Høje Taastrup Kommune
Grundejerforeningen Kærmindevej | Kærmindevej 5 | 2630 Taastrup | info@kaermindevej.dk | www.kaermindevej.dk NHL cms